Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

A Game of Thrones: The Board Game 2nd Edition - A Dance with Dragons Expansion

3-6 играча, Над 120 мин, 14+години, Fantasy Flight Games
32.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 1600 точки
Бонус точки: 32 точки
FFGOVA86
Нямаме наличност

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

A Dance with Dragons е първият експанжън за второто издание (Second Edition) на A Game of Thrones: The Board Game. Новият сценарий добавя времевата рамка от последната книга, като в самото издание са включени алтернативни карти, отразяващи новите събития в Уестерос.

Настолна игра за:
3-6 играча
Механики на играта:
  • With minis
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
14+години
Бордова игра от:
Fantasy Flight Games
Не, а и не е издаван на български и няма изгледи да бъде издаден.
само да попитам този експанжън на български език ли е ?
Играл съм 15 настолни игри тази е най добрата! Вече няма нужда да купуваш експанжуните, за да балансираш играта и да имаш допълнителните елементи. Силно я препоръчвам.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти

Спестявате 17%
59.00 лв. 49.00 лв. (с ДДС)
Спестявате 17%
59.00 лв. 49.00 лв. (с ДДС)
Спестявате 17%
59.00 лв. 49.00 лв. (с ДДС)
Спестявате 17%
59.00 лв. 49.00 лв. (с ДДС)