За нас

BoardGames.BG започна работа от началото на 2011 година като малък семеен проект за онлайн магазин под крилото на hardwareBG.com. През април 2013 отвори врати и магазин The Game на Инистрад ЕООД на ул. Крум Попов 75 в град София, България - място, което не спира да се развива и към днешна дата все така е обгрижвано с безкрайно внимание. В началото на 2020 година управлението на онлайн магазина премина в ръцете на BoardGamesBG Ltd, UK, но запазихме тясната си свързаност, затова на място в магазин The Game в София ще намерите всеки един продукт, означен като наличен на страниците на сайта.

Гордеем се със своевременната поява на най-търсените и интересни нови заглавия на пазара на нашите рафтове, конкурентните на европейско ниво цени и с нестихващия ни интерес към новостите в хобито, който ни кара винаги да търсим най-доброто за клиентите си.

Предлагаме не само повечето популярни заглавия, но и обширен избор от най-новите, актуални игри, както и доставка на по-трудни за намиране игри. Стараем се да предложим игрите паралелно с премиерата им на европейския пазар и на цени, съобразени с пазарните в Европа.

Освен огромния избор от бордови игри, в магазина винаги може да дадем адекватни съвети за покупка на нова настолна игра, аксесоари и др. Ние не само имаме богат опит като играчи, автори на ревюта и запалени фенове на хобито, но зад гърба си имаме мненията и опита на хиляди клиенти, които споделят своите изживявания в света на настолните игри. Това ни помага винаги да поддържаме избор за почти всеки вкус и, по-важното - да разберем какво търсите и да го предложим!