Работно време: Всеки ден от 13:00 до 20:00 часа; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

За нас

BoardGames.BG е може би най-популярният сред геймърите магазин за настолни игри в България. Предлагаме не само повечето популярни заглавия, но и обширен избор от най-новите, актуални игри, както и доставка на по-трудни за намиране игри. Стараем се да предложим игрите паралелно с премиерата им на европейския пазар и на цени, съобразени с пазарните в Европа.

Освен огромния избор от бордови игри, в магазина винаги може да дадем адекватни съвети за покупка на нова настолна игра. Ние не само имаме богат опит като играчи, автори на ревюта и запалени фенове на хобито, но зад гърба си имаме мненията и опита на хиляди клиенти, които споделят своите изживявания в света на настолните игри. Това ни помага винаги да поддържаме избор за почти всеки вкус и, по-важното - да разберем какво търсите и да го предложим!

Малко история:

BoardGames.BG започна работа от началото на 2011 година като малък семеен проект за онлайн магазин под крилото на hardwareBG.com - на нас самите ни беше трудно да намираме заглавията, които търсехме, затова направихме най-логичното - започнахме не само да ги играем, но и да ги предлагаме в единственият модерен онлайн магазин по онова време.

През април 2013 отвори врати и магазинът ни на ул. Крум Попов 75 в град София - място, което не спира да се развива и към днешна дата все така е обгрижвано с безкрайно внимание. Гордеем се със своевременната поява на най-търсените и интересни нови заглавия на пазара на нашите рафтове, конкурентните на европейско ниво цени и с нестихващия ни интерес към новостите в хобито, който ни кара винаги да търсим най-доброто за клиентите си.    

 

 

Последна редакция: 01.12.2017

Коментари

Няма оставени мнения

Ново мнение