Aeon's End - The Nameless Expansion (2ns Edition, 2017)

1-4, 60 мин, 14+, Action Phase Games, 8.3/10
32.00 лева
(с ДДС)
Цена в точки: 1600 точки
Бонус точки: 32 точки
IBCAEDN2
Няма наличност

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение

The Nameless ever encroach on the last bastion of Gravehold. To defeat the dark, one must first become it.

The Nameless is an expansion for the cooperative deckbuilding game Aeon's End. This expansion features two new nemeses, and one new breach mage, as well as new gems, relics, spells, and minions.

Брой играчи:
1-4
Механика:
  • Card Drafting
  • Co-operative Play
  • Deck / Pool Building
  • Hand Management / Drafting
  • Variable Phase Order
  • Variable Player Powers
Дължина на играта:
60 мин
Възраст:
14+
BoardGameGeek:
Издател:
Action Phase Games
BoardGameGeek рейтинг:
8.3/10

Препоръчваме протектори за карти:

Настолни игри от същия тип или производител:

Спестявате 25%
132.00 лева 99.00 лева (с ДДС)