Aeon's End: The Outer Dark Expansion (2017)

Action Phase Games, 8.7/10
32.00 BGN
(с ДДС)
Цена в точки: 1600 точки
Бонус точки: 32 точки
IBCAEDO1
Няма наличност

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение
Aeon's End: The Outer Dark is an expansion for the standalone Aeon's End titles that features two new nemeses and two new breach mages, as well as player cards and nemesis cards.
Механика:
  • Card Drafting
  • Co-operative Play
  • Deck / Pool Building
  • Hand Management / Drafting
  • Variable Phase Order
  • Variable Player Powers
BoardGameGeek:
Издател:
Action Phase Games
BoardGameGeek рейтинг:
8.7/10

Няма оставени мнения

Оставете мнение

Препоръчваме протектори за карти:

Настолни игри от същия тип или производител:

Спестявате 25%
132.00 BGN 99.00 BGN (с ДДС)