Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Alien vs Predator: AvP Predalien UniCast

Prodos Games, Ltd
18.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 900 точки
PIC201306
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Predalien is a Xenomorph spawned from a Predator host. 
It is the death that nearly all Predators fear, allowing themselves fall victim in such a way is deemed a dishonorable death.

The Predalien is much larger and stronger than the human-spawned Xenomorphs and appears to hold no role within the Hive and instead acts independently hunting and killing until Death!

Box contains:

1x 32mm scaled resin miniature 
1x ping token 
1x plastic base 
1x stat card

Miniatures are supplied unpainted and assembly may be required.

Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти