Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Alien vs Predator - AVP: Hot Landing Zone Expansion (2019)

Prodos Games, Ltd
70.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 3500 точки
Бонус точки: 70 точки
PIC201319
Нямаме наличност

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
AvP Hot Landing Zone is first major expansion for AvP The Hunt Begins boardgame. It features new gamaplay environment, new models, new campaign, new ruleset and much more. But most important, it introduces Cheyenne Dropship as a part of gameplay.

Box contains:

5 Alien Spitters UniCast Miniatures
5 Prisoners UnCast Miniatures
1 Synthetic UniCast Miniature
1 Predator Tracker UniCast Miniature
22 jungle map tiles
various tokens
5 Predator Strategy Cards
5 USCM Marines Stretegy Cards
5 Alien Strategy Cards
7 Event Cards
Бордова игра от:
Prodos Games, Ltd

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти

Спестявате 14%
37.00 лв. 32.00 лв. (с ДДС)
Спестявате 13%
109.00 лв. 95.00 лв. (с ДДС)