Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Battlestar Galactica: The Board Game (2008) - настолна игра

3-6 играча, Над 120 мин, 10+години, Fantasy Flight Games, BoardGameGeek рейтинг: 7.7/10
99.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 4950 точки
Бонус точки: 1 точка
FFGBSG01
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Както името подсказва, в тази настолна игра ще поемете ролите на герои от едноименният телевизионен сериал. Основната цел в играта е да откриете кой от играчите се е съюзил с враговете на човечеството - Циклоните, което превръща играта в "полукооперативна" - играете заедно срещу играч, но не знаете кой е той. Играта има уникална атмосфера и е "must have" за всеки фен на сериала!

Повече информация ще намерите на страниците на издателя Fantasy Flight Games, а в магазина ни ще откриете и експанжъни за играта, които добавят нови възможности и сценарии. Задължителон свалете и поправките и файла "Въпроси и отговори", тъй като дават яснота по някои въпроси. В допълнение - съществуват и варианти за игра, които позволяват дори сам човек да играе Battlestar Galactica (а също и двама играча).

Настолна игра за:
3-6 играча
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
10+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
7.7/10

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти

Спестявате 6%
69.00 лв. 65.00 лв. (с ДДС)
Спестявате 18%
109.00 лв. 89.00 лв. (с ДДС)
Dungeons & Dragons RPG 5th Edition: Tyranny of Dragons - The Rise of Tiamat (D&D Adventure)
Спестявате 22%
55.00 лв. 43.00 лв. (с ДДС)