Временно предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
На място може да вземете само поръчки, които сте пуснали предварително онлайн!
Работно време: Пон-пет 13:00 до 17:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Battlestar Galactica: The Board Game (2008) - настолна игра

3-6 играча, Над 120 мин, 10+години, Fantasy Flight Games, BoardGameGeek рейтинг: 7.7/10
99.00 лв.
Цена в точки: 4950 точки
BoardGamer точки: 1 точка
FFGBSG01
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Както името подсказва, в тази настолна игра ще поемете ролите на герои от едноименният телевизионен сериал. Основната цел в играта е да откриете кой от играчите се е съюзил с враговете на човечеството - Циклоните, което превръща играта в "полукооперативна" - играете заедно срещу играч, но не знаете кой е той. Играта има уникална атмосфера и е "must have" за всеки фен на сериала!

Повече информация ще намерите на страниците на издателя Fantasy Flight Games, а в магазина ни ще откриете и експанжъни за играта, които добавят нови възможности и сценарии. Задължителон свалете и поправките и файла "Въпроси и отговори", тъй като дават яснота по някои въпроси. В допълнение - съществуват и варианти за игра, които позволяват дори сам човек да играе Battlestar Galactica (а също и двама играча).

Настолна игра за:
3-6 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
10+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
7.7/10

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта