Chessex Double-Sided Battlemat Square&Hex 60x66cm RPG Playmat (23.5x26-inch)

Chessex
39.00 лв.
Price in points: 1950 points
CHX 96246
Not available

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare
This reversible battlemat has grids on both sides (1" Hex & 1" Square), and are perfect for roleplaying, war-games, and product modeling. It has a durable, padded expanded vinyl surface that is ideal for playing and can be drawn on with water-based pens; simply clean up with a damp rag when done.
Бордова игра от:
Chessex
Работи само с Wet erase, то си пише на него. Dry erase попиват в мата.
Маркери за бяла дъска не се трият от това. Пробвах Dry-erase и после Wet-erase. Изтри се горния слой на постелката и в момент служи като подложка за боядисване.
Write a review

Similar Board Games

Discount: 9%
22.00 лв. 20.00 лв.
Polyhedral 7-Die Set: Chessex Gemini Purple-Teal & Gold
Discount: 10%
20.00 лв. 18.00 лв.
Polyhedral 7-Die Set: Chessex Speckled Lotus
Discount: 14%
14.00 лв. 12.00 лв.
Polyhedral 7-Die Set: Chessex Blue-Steel & White
Discount: 15%
20.00 лв. 17.00 лв.
Polyhedral 7-Die Set: Chessex Borealis Sky Blue & White
Discount: 10%
20.00 лв. 18.00 лв.
Polyhedral 7-Die Set: Chessex Gemini Black-Shell & Green
Discount: 15%
20.00 лв. 17.00 лв.