Предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
Достъпът до магазина е ограничен до получаване на конкретни продукти или обработени поръчки.
Работно време: Пон-пет 11:30 до 18:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Chessex Double-Sided Battlemat Square&Hex 60x66cm RPG Playmat (23.5x26-inch)

Chessex
19.94 
Цена в точки: 1950 точки
CHX 96246
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

За този плеймат ви трябват wet-erase маркери!

This reversible battlemat has grids on both sides (1" Hex & 1" Square), and are perfect for roleplaying, war-games, and product modeling. It has a durable, padded expanded vinyl surface that is ideal for playing and can be drawn on with water-based pens; simply clean up with a damp rag when done.

Бордова игра от:
Изключително съм доволен, че дочаках артикулът да бъде зареден отново. Без забележки.
Работи само с Wet erase, то си пише на него. Dry erase попиват в мата.
Маркери за бяла дъска не се трият от това. Пробвах Dry-erase и после Wet-erase. Изтри се горния слой на постелката и в момент служи като подложка за боядисване.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти