Работно време: Всеки ден от 13:00 до 20:00 часа; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Sid Meier's Civilization: The Board Game - Fame and Fortune Expansion (2011)

2-5 играча, Над 120 мин, 14+години, Fantasy Flight Games, BoardGameGeek рейтинг: 8/10
59.00 лв.
Цена в точки: 2950 точки
BoardGamer точки: 1 точка
FFGCI02
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Този експанжън добавя нови възможности към легендарната Sid Meier's Civilization: The Board Game. Подобренията включват четири нови цивилизации - арабите, испанците, гърците и индианците. Друго нововъведение са известните личности, които може да използвате, за да ви помогнат - те включват исторически личности като Жана Д'арк, Марко поло, Ханибал и други. Естествено, в играта са включени и нови плочки за картата, културни събития, технологии и така наречените карти с инвестиции. Общият брой карти в това допълнение е над 150, частите за картата са общо 11 на брой, освен това ще намерите и над 120 маркера и токени, допълващи оригиналната игра.

Настолна игра за:
2-5 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
14+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
8/10

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти