Codenames: Harry Potter (2018)

2 players, 15-30 мин, Ages 14+, BoardGameGeek Rating: 7.3
49.00 лв.
(with tax)
Price in points: 2450 points
CGE010400
Not available

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare

Codenames: Harry Potter features the gameplay from Codenames Duet, with players working together to reveal all the right cards before they run out of time or summon Lord Voldemort or another dark wizard.

The cards that players need to guess feature a word or phrase on one side and an image on the other.

Board game for:
2 players
Механики на играта:
Дължина на играта:
15-30 мин
For ages:
Ages 14+
BoardGameGeek Rating:
7.3

Няма оставени мнения

Write a review

Similar Board Games

27.00 лв. (with tax)
Discount: 14%
29.00 лв. 25.00 лв.
58.90 лв. (with tax)
Discount: 18%
92.00 лв. 75.00 лв. (with tax)