Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Concept (2013) - игра на визуални асоциации

4-12 играча, 30-60 мин, 10+години, Repos Production, BoardGameGeek рейтинг: 6.9/10
49.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 2450 точки
ASMCONUS01
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Ако Dixit постепенно се превърна в "бащата" на игрите на визуални асоциации, Concept е като интелигентното отроче на фамилията - игра, в която определено ще трябва да впрегнете цялото си въображение и асоциативно мислене, за да отговорите на задачите. "Концепцията" в тази игра е проста, но същевременно гениална - задавате въпрос с помощта на игровите плочки и давате подсказки по същия начин. Например Течност, която е свързана с ядене и е бяла - съвсем логично е мляко. От примерите по-долу може да видите, че по някакъв начин може да свържете действието рязане (ножицата) както с моторна резачка за дърва, така и с ... Ван Гог. Играта е типична фамилна игра и е подходяща за 4 до 12 човека, при това от почти всякаква възраст. Разбира се, играейки с деца, ще трябва да се съобразявате и да давате по-лесни задачи.

Настолна игра за:
4-12 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
30-60 мин
Настолна игра за възраст:
10+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
6.9/10
Concpet е също много забавна игра, базирана на асоциации. Неангажираща, интересна и надъхваща :)
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти