Предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
На място може да вземете поръчки, които сте пуснали онлайн или конкретни продукти!
Работно време: Пон-пет 11:30 до 18:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Concept (2013) - игра на визуални асоциации

4-12 играча, 30-60 мин, 10+години, Repos Production, BoardGameGeek рейтинг: 6.9/10
49.00 лв.
Цена в точки: 2450 точки
ASMCONUS01
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Ако Dixit постепенно се превърна в "бащата" на игрите на визуални асоциации, Concept е като интелигентното отроче на фамилията - игра, в която определено ще трябва да впрегнете цялото си въображение и асоциативно мислене, за да отговорите на задачите. "Концепцията" в тази игра е проста, но същевременно гениална - задавате въпрос с помощта на игровите плочки и давате подсказки по същия начин. Например Течност, която е свързана с ядене и е бяла - съвсем логично е мляко. От примерите по-долу може да видите, че по някакъв начин може да свържете действието рязане (ножицата) както с моторна резачка за дърва, така и с ... Ван Гог. Играта е типична фамилна игра и е подходяща за 4 до 12 човека, при това от почти всякаква възраст. Разбира се, играейки с деца, ще трябва да се съобразявате и да давате по-лесни задачи.

Настолна игра за:
4-12 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
30-60 мин
Настолна игра за възраст:
10+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
6.9/10
Concpet е също много забавна игра, базирана на асоциации. Неангажираща, интересна и надъхваща :)
Оставете мнение за продукта