Dark Souls: The Board Game - Core Game Expansion Sets - Iron Keep Expansion (2019)

Steamforged Games Ltd., BoardGameGeek Rating: 7.3
88.00 лв.
Price in points: 4400 points
Bonus points: 1 point
SFDS01IKE
Not available

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare
Enter the Iron Keep.

A massive fortress surrounded by molten iron.

Will you defeat the Alonne's Knights and challenge Sir Alonne? Or perhaps you'll fight through the Ironclad Soldiers to confront the Smelter Demon?

Contents:
3x Ironclad Soldiers
3x Alonne Sword Knight
3x Alonne Bow Knight
3x Allone Knight Captain
2x Crystal Lizards
Sir Alonne Miniature
Smelter Demon Miniature
All the cards, health dials and rules you'll need to play.
Бордова игра от:
BoardGameGeek Rating:
7.3

Няма оставени мнения

Write a review