Dark Stories: 50 Twisted Tales - настолна игра

2+ играча, 20-30 мин, 13+ години, Z-Man Games, BoardGameGeek рейтинг: 6.1/10
20.00 лв.
Цена в точки: 1000 точки
BG точки: 5 точки
ZMG48000SET1
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение

Описание

50 dark stories: 31 crimes, 49 corpses

11 murderers, 12 suicides and 1 deadly meal.

How could this happen?

 

Solve the puzzle! Ask questions, make guesses.

Етикети

Информация

Настолна игра за:
2+ играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
20-30 мин
Настолна игра за възраст:
13+ години
Издател:
BoardGameGeek рейтинг:
6.1/10

Ревюта и мнения

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта