Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Dice Throne (2018) - настолна игра

2-6 играча, 20-30 мин, 8+години, Mind Bottling Games, BoardGameGeek рейтинг: 7.91/10
89.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 4450 точки
Бонус точки: 89 точки
Dice Throne
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Dice Throne is a game of intriguing dice, tactical card play, powerful heroes, and unique abilities.

It's a fast-paced 2-6 player combat game (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2, or free-for-all). Select from a variety of heroes that play and feel completely distinct from one another. Attack opponents and activate abilities by rolling your hero's unique set of five dice. Accumulate combat points and spend them on cards that have a large range of effects, such as granting permanent hero upgrades, applying status effects, and manipulating dice directly (yours, your teammate's, or even your opponent's).

Настолна игра за:
2-6 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
20-30 мин
Настолна игра за възраст:
8+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
7.91/10
Доста красив арт, добър геймплей и сравнително бърза игра. Като цяло мнението ми се припокрива с това на Georgi Bachvarov.
Препоръчвам 1v1, 2v2 или 3v3 игри.
Малко по странна е играта във FFA вариант - например има случаи при игра от 3-ма играчи двама да счупят от бой третия играч поради таргет механиката.
Това е вмомента любимата ми игра. Геймплея е изключително гладък. Всичко е много интуитивно и лесно за разбиране. Сетъпа и прибирането отнемат отрицателно време. Арта по заровете картите и полетата е много приятен за гледане и всичко е написано ясно с малко думи. Трудността и за навлизане е много малка, трудността за овладяване бих казал че е средна. Играта със зарове вкарва известна доза късмет, но факта е можеш да избираш кои да хвърляш отново ти дават шанс да навигираш както късмета, така и стила си на игра. Всеки герой има уникален стил на игра и ясно дефинирани добри и слаби страни. Част от овладяването на играта е да ги научиш и да знаеш в кой мачъп да си по-агресивен или по-пасивен и какво да очакваш от героя отсреща. Харесва ми също така че може да се играе във всякакви комбинации от отбори (до 6 играча максимум) - 1 на 1, 2 на 2, 3 на 3, FFA от 2/3/4/5/6 човека, 3 отбора по 2-ма и т.н. тоест винаги ще намерите как да играете ако дойде още един човек или някой не се появи.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти