COVID-19 МЕРКИ В МАГАЗИНА: ✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ✔ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ✔ ПОКУПКА НА НАСТОЛНИ ИГРИ ✖ ИЗБОР И РАЗГЛЕЖДАНЕ
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ ЗА ПЛАТЕНИ ПОРЪЧКИ НАД 30 ЛЕВА!
Работно време: Понеделник-Петък 11:30-18:00 ч. Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Поръчки на D&D миниатюри, четки, бои, протектори и др.

  • Поради разнообразието от продукти в категории като D&D миниатюри, четки, бои, зарове, кутии, протектори и др. и с оглед противоепидемичните мерки, вече не предлагаме покупката им на място в магазина без предварителна онлайн поръчка.
  • За получаване на продукти от засегнатите категории в магазина е задължително да имате онлайн поръчка и да изчакате да бъде обработена (статус "Готова за вземане"). Поръчки за тези продукти с доставка с куриер се обработват до 3 дни. Поръчки за получаване в магазина - до 1-2 работни дни.

D&D Миниатюри

  • Поради огромното разнообразие от продукти в тези категории, в момента не предлагаме избор на място в магазина и е задължително да имате онлайн поръчка и да изчакате да бъде приготвена за получаване!
  • Може да разгледате продуктите само онлайн и да ги получите само след като предварително пуснете онлайн поръчка и изчакате да бъде обработена (обикновено 1-2 работни дни за получаване в магазина и до 3 дни за поръчки с доставка с куриер).
  • В случай, че искате да получите поръчката си на място в магазина, изчакайте да бъде обработена до статус "Готова за вземане".
Спестявате 19%
62.00 лв. 50.00 лв.
Спестявате 4%
178.90 лв. 172.00 лв.