Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Dobble (Spot It!) (2013) - настолна игра

2-6 играча, Под 30 мин, 4+години, Asmodee
28.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 1400 точки
ASMDOK01EN
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Dobble е първата игра на реакции, в която трябва да правите асоциации между различни картинки, разположени на кръгли карти за игра. Всичките 55 карти идват в метална кутийка, която включва и правила за общо 5 различни игри! Правилата са на английски език!

Настолна игра за:
2-6 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
Под 30 мин
Настолна игра за възраст:
4+години
Бордова игра от:
Изключително лесна, парти игра. Въпрос на бързина и наблюдателност. Може да се играе и от деца.
Quick, easy and fun game. Will be interesting for players of age 5+.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти