Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

D&D: Conquest of Nerath Board Game - стратегическа настолна игра

2-4 играча, Над 120 мин, 12+години, Wizards of the Coast
119.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 5950 точки
Бонус точки: 119 точки
WTC338060000
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Вероятно не сте първите, които са мечтали за истинска война в D&D света - и вече може да я получите с тази игра. В Conquest of Nerath ще трябва да разполагате армии, обсадни машини, чудовища и дори дракони, за да победите враговете си. Освен наземните битки, може да се борите и по море, освен това ще получите и интересната възможност да се впуснете в изследване на подземия с група герои в търсене на съкровища, които биха ви помогнали да обърнете битката в своя полза.


В кутията:

  • Правила (на английски език)
  • Зарове
  • Игрова карта
  • 110 карти
  • 80 карти за събития (по 20 за всяка фракция)
  • 30 карти за съкровища
  • 252 пластмасови фигури

 

Настолна игра за:
2-4 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
12+години
Бордова игра от:
Доста добра стратегическа игра с готина тематика, която насърчава агресивните ходове и награждава бързия геймплей (иначе може да ви се стори протяжна, ако сте повече хора). В никакъв случай не е идеална и със сигурност има трески за дялане, но като цяло си струва, ако си падате по този тип неща.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти