Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

D&D: Conquest of Nerath Board Game - стратегическа настолна игра

2-4 играча, Над 120 мин, 12+години, Wizards of the Coast
119.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 5950 точки
Бонус точки: 119 точки
WTC338060000
Нямаме наличност

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Вероятно не сте първите, които са мечтали за истинска война в D&D света - и вече може да я получите с тази игра. В Conquest of Nerath ще трябва да разполагате армии, обсадни машини, чудовища и дори дракони, за да победите враговете си. Освен наземните битки, може да се борите и по море, освен това ще получите и интересната възможност да се впуснете в изследване на подземия с група герои в търсене на съкровища, които биха ви помогнали да обърнете битката в своя полза.


В кутията:

  • Правила (на английски език)
  • Зарове
  • Игрова карта
  • 110 карти
  • 80 карти за събития (по 20 за всяка фракция)
  • 30 карти за съкровища
  • 252 пластмасови фигури

 

Настолна игра за:
2-4 играча
Механики на играта:
  • Strategy
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
12+години
Бордова игра от:
Wizards of the Coast
Доста добра стратегическа игра с готина тематика, която насърчава агресивните ходове и награждава бързия геймплей (иначе може да ви се стори протяжна, ако сте повече хора). В никакъв случай не е идеална и със сигурност има трески за дялане, но като цяло си струва, ако си падате по този тип неща.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти