Работно време: 18-22 ноември 17:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Dungeons & Dragons: Lords of Waterdeep (2012) - настолна стратегическа игра

2-5 играча, 60-120 мин, 12+години, Wizards of the Coast, BoardGameGeek рейтинг: 7.8/10
79.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 3950 точки
BoardGamer точки: 1 точка
WTC388510000
Продуктът е наличен
+
Lords of Waterdeep е игра във Forgotten Realms света за между 2 и 5 играча. Действието се развива в Waterdeep - градът на великолепието и всеки от играчите поема стратегическата роля на един от водачите на града, борейки се за надмощие над останалите посредством увеличаване на влиянието си, наемане на герои, строителство на сгради и изпълняване на куестове.


Съдържание:

  • Игрово поле
  • Ръководство на английски език
  • 11 карти за лордовете
  • 121 карти с интриги, куестове и роли
  • 130 дървени кубчета, пионки и маркери
  • Дървени маркери за играчите
  • Маркери за сградите, злато и точки за победа

 

Настолна игра за:
2-5 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
60-120 мин
Настолна игра за възраст:
12+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
7.8/10
Играта е страхотна! Много добро въведение в worker placement игрите със страхотна тематика, качествени компоненти и лесни за обяснение правила. Работи идеално с всякаква бройка играчи от 2 до 5 (6 с експанжъна, който също е много добър - вземете си го!). Продължава достатъчно дълго, за да Ви запази интереса, но не и прекалено. Няма да изиграете две еднакви игри, няма ултимативна стратегия за победа, няма проблема на "избягалия" лидер, изобщо купете си тази игра! :)
Lords of Waterdeep e една от игрите с най-изчистените и елегантни правила, на кои съм попадал. Обяснява се на нови играчи за 10-тина минути и почти гарантирано се харесва и на хора, които не са в хобито.
Компонентите са качествени, рисунките са страхотни (артът е основно от 4-тата ревизия на DnD), а кутията е в личния ми топ три за най-добре организирана вътрешна част, в която има място за всичко.
Разнообразието в основната игра е толкова голямо, че спокойно може да изиграете двайсетина игри и всеки път да се случат различни неща, а с експанжъна се добавят и нови механики и бордове, които я правят още по-интересна.
Lords of Waterdeep е една от любимите ни игри. Комбинирайте с експанжъните Scoundrels of Skullport и Undermountain и имате една страшно добра игра на масата си.
В семейната ни колекция има по-скъпи игри. По-големи игри. Игри, които играем по-често. Но тази ни беше първата "сериозна" бордова игра и ще я обичаме завинаги. С лесни правила, красиви компоненти (особено кубчетата :D) и безброй вариации, това е единственото заглавие, което бих казал, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всеки ценител.
Страхотна игра с много интересни избори. Предателства, конфликти, тайни цели - Lords of Waterdeep притежава всичко, от което една игра има нужда, за да бъде напрегната до самия край!
Много любима!
Тази ни е от любимите игри с уоркъри, много лесни правила.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти

Спестявате 12%
75.00 лв. 66.00 лв. (с ДДС)
Спестявате 41%
49.00 лв. 29.00 лв. (с ДДС)