Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Eclipse - стратегическа настолна игра

2-6 играча, 90-120 мин, 14+години, Asmodee
125.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 6250 точки
Бонус точки: 1 точка
ASMECL01
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

В Eclipse поемате управлението на огромна междугалактическа цивилизация, която се бори за надмощие със своите опоненти. в далечното бъдеще. В играта ще може да откривате нови системи, да развивате технологии и да строите космически кораби. Играта притежава достатъчна стратегическа дълбочина, която заслужено и отрежда изключително висока оценка от играчите - над 8.3 от 10 (5-то място сред всички настолни игри в световен мащаб!) в BoardGamegeek, което само по себе си говори за качествата и.

Съдържание:

  • ръководство на английски език
  • 84 пластмасови фигури
  • над 300 дървени маркера
  • над 300 части за игрово поле
  • 7 игрови полета
  • 18 зара
  • 2 платнени кесии
  • много други

 

Настолна игра за:
2-6 играча
Дължина на играта:
90-120 мин
Настолна игра за възраст:
14+години
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти