Games Workshop: Corax White Spray

Games Workshop
29.00 лв.
(with tax)
Price in points: 1450 points
62-01
Not available

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare
Corax White Spray is designed for basecoating plastic, resin and metal Citadel miniatures. This is an ideal spray for basecoating your miniatures quickly and with a consistent, uniform finish.

This can contains 400ml of Corax White Spray.
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Write a review

Similar Board Games

White Dwarf october 2019
Discount: 7%
15.00 лв. 14.00 лв. (with tax)
Discount: 20%
15.00 лв. 12.00 лв. (with tax)
White Dwarf August 2019
Discount: 20%
15.00 лв. 12.00 лв. (with tax)