Предупреждение Сайтът ни използва cookies за да подобри работата Ви с онлайн магазина. Ако продължите, приемаме, че сте съгласни с използването им. OK

Harvest Dice (2017) - настолна игра

29.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 1450 точки
GFG96744
Няма наличност

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение

Harvest Dice is a fast, fun dice game of dice drafting and veggie doodling.

Each round, players take turns rolling and selecting dice in order to plant veggies in their gardens or feed them to their pig. Keep an eye on the ever-changing market though. You want to make sure you have plenty of desirable vegetables come harvest time!

BoardGameGeek:
Брой играчи:
2-4
Механика:
  • Dice Rolling
  • Paper-and-Pencil
  • Pattern Building
  • Set Collection
Дължина на играта:
15-30 мин.
Възраст:
8+
Издател:
Board&Dice
BoardGameGeek рейтинг:
6.8/10

Препоръчваме протектори за карти:

Настолни игри от същия тип или производител: