Discount: 11%

MDG Games: Unicorn Resin Polyhedral Dice Set - Violet Infusion

METALLIC DICE GAMES
SRP: 28.00 лв.
25.00 лв.
You'll save: 3.00 лв. (11%)
MET702
Not available

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare

Unicorn dice are a beautiful mix of transparent resins, which are then infused with prismatic glitter dust that changes from blues to purples to greens as it hits the light

Set of seven Unicorn dice in violet infusion transparent resin.

No unicorns were harmed during the making of this product!

Бордова игра от:
METALLIC DICE GAMES

Няма оставени мнения

Write a review