MTG: Ikoria - Lair of Behemoths - Ruthless Regiment Commander Deck

Wizards of the Coast
70.00 лв.
Price in points: 3500 points
Bonus points: 1 point
WOCC74210000RR
Not available

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare
The new Magic: The Gathering set Ikoria: Lair of Behemoths will be released this April, and there's also going to be a new batch of five preconstructed Commander 2020 decks that feature Ikoria cards.

Each deck contains:
  • 1 100-card deck
  • 1 oversized premium Commander card
  • 10 double-sided tokens
  • 1 deck box
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Write a review