Временно предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
На място може да вземете само поръчки, които сте пуснали предварително онлайн!
Работно време: Пон-пет 13:00 до 17:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

MTG: Mystery Booster (1бр.)

Wizards of the Coast
10.00 лв.
Цена в точки: 500 точки
MTG-MYS
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
The Mystery Booster is loaded with reprints from over forty previous Magic sets—but these reprints aren’t exactly what today’s Magic players are used to opening in their packs.
Unlike customary reprints, Mystery Booster cards are presented in their original form—original frame, art, typesetting, expansion symbol, legal text, and all.

Contents per booster:
2 white commons or uncommons
2 blue commons or uncommons
2 black commons or uncommons
2 red commons or uncommons
2 green commons or uncommons
1 multicolor common or uncommon
1 artifact or land common or uncommon
1 rare or mythic rare from before Core Set 2015
1 other rare or mythic rare
1 foil card pulled from a curated list
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта