Предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
На място може да вземете само поръчки, които сте пуснали предварително онлайн!
Работно време: Пон-пет 13:00 до 17:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919
Спестявате 17%

MTG: Theros Beyond Death Planeswalker Deck - Elspeth

Wizards of the Coast
SRP: 29.90 лв.
24.90 лв.
Спестявате: 5.00 лв. (17%)
Цена в точки: 1245 точки
MTG-THB-PD-E
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
Planeswalker Decks are ready to play right out of the box and familiarize players with the characters, mechanics, and setting of Theros Beyond Death. They offer a great opportunity for players who are interested in Magic to learn the game.
 
 
 
Contents:
  • 1 ready-to-play 60-card deck featuring a foil planeswalker card
  • 2 Theros Beyond Death Draft Boosters
  • 1 strategy insert
  • 1 MTG Arena code card
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта