Предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
На място може да вземете поръчки, които сте пуснали онлайн или конкретни продукти!
Работно време: Пон-пет 11:30 до 18:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Mantic Games: Terrain Crate - Dungeon Essentials

Mantic Games
43.00 лв.
Цена в точки: 2150 точки
MGTC103
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
The dark places where adventurers must go to seek their fortune are not blank empty spaces, but the remains of ancient civilisations. This set gives you doors, chests, tables, bookshelves and other accessories to flesh out the areas of your adventures.
Contents

This set contains 27 pre-coloured pieces of plastic terrain, including:

2 Brown Wooden Double Doors
6 Brown Wooden Doors
2 Brown Portcullises
4 Brown Chests with removable lids
4 Brown Barrels
2 Brown Tables
2 Brown Bookcases
1 Brown Lectern with open book
1 Brown Dwarf Weapon Rack
1 Brown Stone Altar
1 Brown Stone Throne
1 Brown Stone Well
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта