Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Mantic Games: Terrain Crate - King's Coffers

Mantic Games
16.00 лв.
Цена в точки: 800 точки
MGTC112
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
Befitting a miserly noble, this set contains various treasures of great worth, including a pile of armour, a crown, a bag of gold coins, a decorative plinth and a stack of chests.

This set contains 6 pre-coloured pieces of plastic terrain, including:

  • 1 Gold Plinth
  • 1 Gold Pile of Chests
  • 1 Gold Coin Pouch
  • 1 Gold Pile of Armour and Weapons
  • 1 Gold Crown
  • 1 Gold Sword in the StoneБордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти