Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч. Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Alien vs Predator - AVP Predators

Prodos Games, Ltd
54.00 лева
(с ДДС)
Цена в точки: 2700 точки
Бонус точки: 54 точки
AVPTHB201201
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Regular hunters, ruthless killers.

Set contains:

  • 3x 32mm scaled miniatures
  • 3x plastic bases
  • 3x ping tokens
  • 3x stat cards

Бордова игра от:
Prodos Games, Ltd

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри

Спестявате 14%
37.00 лева 32.00 лева (с ДДС)
Спестявате 17%
63.00 лева 52.00 лева (с ДДС)