Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч. Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Yu Jing: Wu Ming Assault Corps (4)

67.00 лева
(с ДДС)
Цена в точки: 3350 точки
Бонус точки: 67 точки
280385-0594
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
A new Infinity unit box that provides the weapons options needed. Now you can compose a Fireteam of these Heavy Infantrymen in the Imperial Service Sectorial Army. The Wu Ming, known as "Those without name," are a violent and dangerous regiment, assault troops specialized in urban environments, close combat and clean-up operations.


Models are made of metal.


Contents:
4 Wu Ming Assault Corps
- Panzerfaust, Light Shotgun
- Boarding Shotgun
- Chain Rifle, Submachine Gun
- HMG


Miniatures are supplied unpainted. Preparation and assembly may be required.

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри

46.00 лева (с ДДС)
25.00 лева (с ДДС)