Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Спестявате 17%

MTG: Commander 2018 - Exquisite Invention

Wizards of the Coast
SRP: 59.00 лв.
49.00 лв.
(с ДДС) Спестявате: 10.00 лв. (17%)
Цена в точки: 2450 точки
Бонус точки: 49 точки
WTCC41300000-A
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Commander returns with four new decks featuring twelve premium foil commanders.

The Commander series is designed for fans of Magic's social qualities, and it makes a convenient entry point for players who are interested in the format. And with all-new Magic cards legal in Legacy and Vintage, the collection will interest fans of Eternal formats as well.

Contains:

  • A ready-to-play 100-card Commander deck including never-before-printed Magic cards
  • 1x Deck Storage Box
  • 10x Token Cards
  • 1x Strategy Insert
  • 1x Rules Reference Guide
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти