Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

MTG: Game Night

Wizards of the Coast
29.76 
(с ДДС)
Цена в точки: 2900 точки
Бонус точки: 58 точки
MTG-GNT
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Game Night is an out-of-the-box introductory multiplayer Magic: the Gathering experience a way for an engaged Magic player to introduce friends to the game, or for gaming groups to have their first Magic experience together. What Planeswalker Decks are to one-on-one, Game Night is to multiplayer.

Contains: 

  • 5 60-card decks 
  • 5 Spindown life counters 
  • 5 life counter platforms 
  • 20 +1/+1 counters 
  • 15 double-sided tokens 
  • 5 rules reference cards 
  • 1 rulebook

    You can find the decklists here.
Бордова игра от:

Подобни настолни игри и свързани продукти