Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Спестявате 15%

MTG: Gift Pack (2018)

Wizards of the Coast
SRP: 34.00 лв.
29.00 лв.
(с ДДС) Спестявате: 5.00 лв. (15%)
Цена в точки: 1450 точки
Бонус точки: 29 точки
WOCC47650000
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

The new Gift Pack is the go-to gift for any Magic: The Gathering player. An evolution from previous gift sets, the Gift Pack now includes exclusive cards not found in any other product.

 

Contents:
  • 4 Core Set 2019 booster packs
  • 5 exclusive foil creature cards
  • 5 foil basic lands
  • 1 themed Spindown life counter
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти