Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

MTG Guilds of Ravnica - Guild Kit: Izzet

Wizards of the Coast
42.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 2100 точки
Бонус точки: 42 точки
WOCC4993D

Наличност:               Февруари 2019

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
On Ravnica, whoever you are—soldier or scientist, merchant or spy—your guild is the core of your identity. It provides structure and greater purpose. Now, the time has come to defend it.

Contains:
• 1 ready-to-play 60-card Izzet (blue/red) deck
• 1 Spindown life counter
• 1 official Izzet guild pin
• 1 Izzet guild symbol sticker
• 1 3with mission instructions
Бордова игра от:
Wizards of the Coast

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти

MTG: Challenger Deck 2019 - Lightning Aggro
Спестявате 6%
49.00 лв. 46.00 лв. (с ДДС)
MTG: Challenger Deck 2019 - Deadly Discovery
Спестявате 2%
49.00 лв. 48.00 лв. (с ДДС)