MTG Guilds of Ravnica - Guild Kit: Selesnya

Wizards of the Coast
40.00 лева
(с ДДС)
Цена в точки: 2000 точки
Бонус точки: 40 точки
WOCC4993E
Няма наличност

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение
On Ravnica, whoever you are—soldier or scientist, merchant or spy—your guild is the core of your identity. It provides structure and greater purpose. Now, the time has come to defend it.

Contains:
• 1 ready-to-play 60-card Selesnya (white/green) deck
• 1 Spindown life counter
• 1 official Selesnya guild pin
• 1 Selesnya guild symbol sticker
• 1 insert with mission instructions
Издател:
Wizards of the Coast

Няма оставени мнения

Оставете мнение

Настолни игри от същия тип или производител:

Спестявате 4%
8.90 лева 8.50 лева (с ДДС)
40.00 лева (с ДДС)
Спестявате 13%
40.00 лева 35.00 лева (с ДДС)
Спестявате 13%
40.00 лева 35.00 лева
Спестявате 13%
40.00 лева 35.00 лева (с ДДС)