Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Спестявате 4%

MTG: Guilds of Ravnica Planeswalker Deck - Vraska, Regal Gorgon

Wizards of the Coast
SRP: 25.00 лв.
24.00 лв.
(с ДДС) Спестявате: 1.00 лв. (4%)
Цена в точки: 1200 точки
Бонус точки: 24 точки
WOC4588A
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Start playing right away with a brand-new, battle-ready Planeswalker Deck! Fill your graveyard and wield the power of death with Vraska, Regal Gorgon.

Contains:

  • 60-card deck
  • 2 guilds of Ravnica 15-card booster packs
  • Deck box
  • Strategy insert
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти