Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Спестявате 19%

MTG: Ravnica Allegiance Booster Box (36 бустера)

Wizards of the Coast
SRP: 252.00 лв.
205.00 лв.
(с ДДС) Спестявате: 47.00 лв. (19%)
Цена в точки: 10250 точки
Бонус точки: 2 точки
MTG-RNA-BD-BB
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Booster packs are an essential purchase for any engaged Magic player. They're necessary for running Limited tournaments, like Booster Draft, and ideal to use as prizes for your events.

Contains 36 Ravnica Allegiance 15-card booster packs

Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти