MTG: Signature Spellbook - Gideon

Wizards of the Coast
29.00 лв.
(with tax)
Price in points: 1450 points
C59190000
Not available

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare
The product contains eight cards, plus one bonus foil, all featuring the powerful planeswalker Gideon Jura. With first-time foils, amazing new art, and alternate frames, it's a collector's dream.
Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Write a review

Similar Board Games

MTG: Throne of Eldraine Brawl Deck - Faerie Schemes
Discount: 5%
39.00 лв. 37.00 лв. (with tax)
MTG: Throne of Eldraine Brawl Deck - Knight's Charge
Discount: 8%
39.00 лв. 36.00 лв. (with tax)
MTG: Throne of Eldraine Brawl Deck - Wild Bounty
Discount: 3%
39.00 лв. 38.00 лв. (with tax)