Store visits are temporary limited to order pick-up only!
All board games w/o a specific languange version mentioned in the title are in English.
Open hours:
Mon-Fri 13:00-17:00. Address: Sofia, ul. Krum Popov 75, +359 897 606 919

MTG: Throne of Eldraine Holiday Gift Bundle (1 collector's pack + 10 booster packs)

Wizards of the Coast
99.00 лв.
Price in points: 4950 points
Bonus points: 1 point
WOCC74430000
Not available

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare

With special packaging, a Collector Booster, a special Spindown life counter, and a foil alternate art promo card, Bundle Gift Edition is the go-to choice for shoppers looking to purchase a gift for their favorite Magic fan.
Contents:

– 1 Collector Booster
– 1 special oversized Spindown life counter
– 10 Throne of Eldraine Draft Booster packs
– 20 regular basic lands
– 20 foil basic lands
– 1 foil alt-art promo card

Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Write a review