Работно време: Всеки ден от 13:00 до 20:00 часа; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

MTG: Throne of Eldraine Holiday Gift Bundle (1 collector's pack + 10 booster packs)

Wizards of the Coast
99.00 лв.
Цена в точки: 4950 точки
BoardGamer точки: 1 точка
WOCC74430000
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

With special packaging, a Collector Booster, a special Spindown life counter, and a foil alternate art promo card, Bundle Gift Edition is the go-to choice for shoppers looking to purchase a gift for their favorite Magic fan.
Contents:

– 1 Collector Booster
– 1 special oversized Spindown life counter
– 10 Throne of Eldraine Draft Booster packs
– 20 regular basic lands
– 20 foil basic lands
– 1 foil alt-art promo card

Бордова игра от:

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти