Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Работно време на магазина и клуба 1-6 май

30.04.2014
by Николай Цеков

Работното време на клуб The Game по време на почивните дни (1-6 май) е 12:30 до 21+ часа всеки ден. "21+", защото през повечето дни ще оставаме докъсно, освен в случай, че в клуба няма много хора.

Повече информация за програмата на клуба може да намерите в блога на BoardGames.BG и в календара на The Game.

Работно време на магазина около великденските празници

16.04.2014
by Николай Цеков

Във връзка с празниците около Великден, клубът ще работи от 15:00 вместо от 11:30 в неделя, 20 април. През останалите дни работното ни време е непроменено (може да го видите тук).

Желаем ви весели празници!

Печеливши от томболата по време на Tabletop Day 2014

06.04.2014
by Николай Цеков

Към края на вчерашния ден успяхме да изтеглим и печелившите в томболата на Tabletop Day - разбира се, повечето от тях вече си получиха игрите, но все пак има доста награди, които ще ги чакат в клуба. Ето и наградите и имената на спечелилите (не включва наградите от Tabletopday комплекта, който ще пристигне в началото на седмицата):

featured

 • Primordial Soup - Йордан Георгиев
 • Origin - Петър Пенчев
 • Cargo Noir - Венцислава
 • CO2 - Димитър Кунов
 • City Tycoon - Богдан Захариев
 • Mage Wars - Иван Стойчев
 • Warmachine: High Command - Манаси Панов
 • Among the Stars - Росица Савчева
 • Concept - Александрина Великова
 • Pirate Fluxx - Методи Николаев
 • Jungle Speed - Милена Минчева
 • Bang - Христомира и Недислав
 • Munchkin Pathfinder - Владимир Таулов
 • 25 HeroClix стартера и големи бустера получават (или вече получиха): Георги Желязков, Любомир Петров, Мартин Цонев, Иван Цирков, Диян Панов, Кристина Димитрова, Йоана Танова, Божидар Черкезов, Никола Гошев, Николай Колев, Моника Раденкова, Етиен Бенов, Драгомир Драгомиров, Златко Милушев, Петър Григоров, Деян Георгиев, Христофор Русев, Александър Негревски, Йорданка Христова, Гюран Мюмюн, Мило Милов, Красимир Джунаков, Виктор Великов, Кристиян Дамянов, Ангел Тотков.

Голямата награда - радиоуправляем модел от RCParts.eu, също отиде при Христомира и Недислав - явно силата беше с тях :)

 

Повече информация, снимки и видео от събитието ще намерите съвсем скоро на фейсбук страницата ни!

Супер намаления през уикенда 5-6 април

04.04.2014
by Николай Цеков

Ако още не знаете - на 5 април сме на Tabletop Day 2014 в х-л Хилтън и клуба няма да работи, за което ще ви компенсираме с огромно количество награди, но по-важното е, че по време на евента ще текат и огромни намаления на разнообразни настолни игри. Намаленията ще се запазят и на 6 април в клуб The Game, но ще важат само до изчерпване на количествата.

Списъкът с намалени игри е ужасно дълъг и няма да го публикуваме, а самите намаления са между 25 и 70%, затова не изпускайте възможността да се сдобиете с някоя желана настолна игра на невероятна цена. И като казваме невероятно ниска цена - ние не сме... ТопШоп и принципно не се рекламираме по този начин, така че изобщо не се шегуваме!

Събитието ще продължи от 10 до 22 часа, билети може да закупите на място (15 лева), с всеки закупен билет участвате в томболата накрая на деня.

Удължена промоция и огромни отстъпки по време на Tabletop Day 2014!

22.03.2014
by Николай Цеков

Промоцията по случай 3-годишнината на сайта продължава - всъщност вече е безсрочна и важи и онлайн, и на място в клуб The Game, а по време на задаващият се на 5 април Tabletop Day 2014 ще ви предложим огромни отстъпки на място по време на събитието - затова си вземете билет отсега и се запасете с още съвсем малко търпение!

Tabletop Day 2014

На 5 април в х-л Хилтън в София (зала Мусала) ще празнуваме международния ден на настолните игри - разбира се, ще играем множество забавни игри и ще може да се запознаете с други играчи, но не на последно място - ще раздадем доста от заглавията на томбола между всички участници. Цената на билетите е 15 лева и може да ги закупите с поръчка през онлайн магазина, онлайн през Openprotours.com или на място в клуб The Game.

Информация за постоянната промоция

Всички игри в клуб The Game и онлайн магазин BoardGames.BG ще са със стандартна отстъпка 10%. Промоцията не спира промоционалните кодове за отстъпки в онлайн магазина, така че, ако притежавате такъв, ще може да го използвате заедно с промоцията. Единствено няма да може да се възползвате от предложенията ни в категория Outlet, но пък там временно ще започнем да добавяме оферти с наистина уникални цени.

Нова услуга - опаковане на подарък от студио НийдАс!

29.01.2014
by Николай Цеков

Вече може да избирате нова услуга по време на поръчка на игри и аксесоари от магазина - предварително опаковане на подарък! С любезното съдействие на студио НийдАс и с цената на забавяне на доставките само с един ден може да получите готов красиво опакован подарък.

Нещо повече - може да избирате цветова гама на опаковката и дори някакви други специални забележки (ако имате такива) - достатъчно е в полето за забележки по време на поръчка да напишете изискванията си и ние ще се постараем да ги изпълним. Разбира се, ако поради някаква причина не може да се справим, ще се свържем с вас за уточнения.

Цените за опаковка и доставка варират от 8,50 лв до 13.90 лв според размера на продуктите, които поръчвате, като доставката на опаковани за подарък продукти ще отнеме 1 ден повече спрямо стандартната доставка с Orbit (обикновено 2-3 дена). С други думи, ако поръчате подарък в понеделник, обикновено ще го получите в сряда/четвъртък в зависимост от местонахождението ви. Ако пуснете своята поръчка в четвъртък или петък, ще я получите в понеделник.

 

King of Tokyo Space Penguin Tournament на 23 февруари

16.01.2014
by Николай Цеков

Както може да видите в блога ни - на 23 февруари (неделя) от 13 часа в клуб The Game ще проведем грандиозен, отворен за всеки, подходящ за начинаещи и напреднали турнир по... King of Tokyo. Да, именно, онази феноменална игра на Ричард Гарфийлд със заровете и чудовищата (ето едно ревю от gamebox.bg), която толкова много от вас харесват. Турнирът ще ви даде възможност не само да спечелите копие от играта и разни други награди, които ще добавяме според броя участници (с което пък ще ви накараме да дебнете за обновления по темата във фейсбук страницата ни), но и няколко от вас ще могат да спечелят нов кайджу - Space Penguin!

Може да се запишете тук.

10% намаление - 3 години BoardGames.BG (2 януари - ?)

02.01.2014
by Николай Цеков

Коледните намаления приключиха, но пък имаме нов и не по-малко важен повод да ви зарадваме - през февруари BoardGames.BG празнува третата си годишнина. Разбира се, сайтът преживя катарзиса си през 2013, затова основното празненство вероятно ще е през април - месецът, в който основахме клуб The Game, но пък е удобен повод да ви изненадаме с по-скромни, но пък по-продължителни промоции в сайта.

От 2 януари до края на февруари 2014 всички игри в магазина ще са със стандартна отстъпка 10%. И като казваме стандартна - разбирайте, че ще важи за всички игри и онлайн, и на място в клуба. Промоцията не спира промоционалните кодове за отстъпки, така че, ако притежавате такъв, ще може да го използвате в онлайн магазина. Единствено няма да може да се възползвате от предложенията ни в категория Outlet, но пък там временно ще започнем да добавяме "дневни оферти" с наистина уникални цени - от тях обаче ще може да се възползвате след 5 януари!

Печеливши от новогодишната томбола и награди за следващата

02.01.2014
by Николай Цеков

Дойде време да изтеглим и новогодишната томбола - наградите ги има изброени тук, а печелившите, на които може да честитим, са:

 • Пенчо Семов - голямата награда - DreadBall пакет!
 • Антон Тодоров печели играта Dragon Dice
 • Зорница Апостолова - HeroClix Star Trek Away Team
 • Симеон Велчевски печели Magic: The Gathering WR Intro Pack

 

boardgames-bg-the-game-1

GetTheGAme!11
Следващата ни томбола ще обхване периода от 2 януари до 31 януари 2014. Решихме да сменим двуседмичния период с едномесечен, за да може да даваме по-големи награди, а и да внесем малко яснота за това кога се теглят наградите - на всяко 1-во число, освен ако не е почивен ден. В новото издание на GetTheGame! всички, направили накуп точно или повече от 60 лева оборот в магазина (напомняме, че в промоцията не участват аксесоари и условието за 60 лева е твърдо и без никакви отстъпки, комбиниране на отделни покупки и т.н.) в периода 2.01-31.1.2014 може да спечелят следните награди:


Голямата награда:

Настолна игра Space Sheep

space-sheep-cover-mockup-31-1024x1024

Допълнителни награди в томболата:
1. Pandemic In The Lab
2. HeroClix Streets of Gotham Fast Forces

 

Успех на всички!
Екипът на The Game

Работно време по празниците и удължени коледни намаления!

19.12.2013
by Николай Цеков

Както вече споменахме и в новината за коледните намаления - по празниците основно ще работим, като почивни дни ще са 25 декември и 1 януари 2014. със скъсено работно време до 16 часа ще работим на 24 декември и 31 декември.

В отговор на непрестанните въпроси за намаленията - решихме да удължим коледната промоция до 31 декември включително. За 2014 сме ви подготвили други интересни промоции, но ще ги видите след началото на годината - засега бързайте и се възползвайте от 20% отстъпка на почти всички игри в каталога ни и безпрецедентно ниските цени!

Благодарим на всички за интереса и поддръжката през 2013, надяваме се да постигнем и много повече през следващата година с ваша помощ!

20% Коледно намаление в BoardGames.BG (2-31 декември)

01.12.2013
by Николай Цеков

Коледна отстъпка за игри в BoardGames.BG

Откакто отворихме аутлет категорията си с огромни намаления, избягваме да се хвалим с ниски цени - най-малкото имаме над сто налични продукта само във въпросната категория, и още няколко пъти по толкова в останалите раздели на магазина, и не целим да дадем най-ниските цени на пазара за всичко, а да предлагаме възможно най-богат избор от игри.

От 2 декември обаче решихме да направим очакваните декемврийски коледни намаления с размаха, който им се полага, и, вместо да избираме коледни предложения за подаръци (което също ще направим, но ще ги намерите на място в магазина другата седмица), просто ще ви предложим тотално намаление в магазина. В периода 2 ~ 31 декември 2013 почти всички игри в магазина ще са с 20% намаление. Стари, нови, най-новите на пазара - почти всички заглавия в магазина може да купите с отстъпка, която в допълнение ще важи и за някои от аксесоарите, а ние предлагаме доста такива.

Разбира се, има едно условие - по време на коледното намаление няма да важат други промоционални намаления и кодове за отстъпки - тях, както и аутлет категорията, ще може да ползвате отново след 31 декември, когато свършва промоционалния период.

Ако питате и кога ще работим по празниците - почти през цялото време, очаква се да почиваме само на 25 декември и 1 януари, и да поскъсим работното време на 24 и 31 декември, но за тези неща ще ви уведомим допълнително.

 

Убедени сме, че напук на управлението ни, студеното време, блокираните улици и мрачните прогнози за страната, ви очакват наистина весели празници и една прекрасна и успешна, изпълнена със здраве 2014 година, която бързаме да ви честитим подобаващо!

Промяна в бонусната система!

21.10.2013
by Николай Цеков

От днес, 21.10.2013, бонусната система на онлайн магазина е променена и ще получавате само бонус точки при онлайн покупки за покупки до 50 лева, плюс безплатна икономична доставка за поръчки над 50 и безплатна експресна доставка при поръчки за над 150 лева. За сметка на това вече няма да раздаваме от клубните "дракони" за онлайн покупки. Основната причина за разделянето на бонусите е, че повечето онлайн покупки се правят от клиенти, които не посещават клуба, и съответно няма как да "похарчат" драконите си, освен това в онлайн магазина вече имаме достатъчно промоционални инициативи, които отменят получаването на дракони.

 • В онлайн магазина получавате бонус точки или отстъпките0 в категория Outlet.
 • В онлайн магазина получавате безплатна икономична доставка (поръчки над 50 лева) и безплатна експресна доставка (поръчки над 150 лева).
 • На място в клуба получавате дракон - равностойност на 2 лева отстъпка от цената на продукт, участие в турнир или наем на игра в клуба.
 • При всички положения получавате 10% отстъпка при покупка на 4 продукта на място в клуба или в онлайн магазина (не важи за гейм аксесоари и продукти от Outlet-а!). Отстъпката се прилага на ръка към поръчките!

Още по-ниски цени за доставка и безплатни доставки за поръчки над 50 лева

16.10.2013
by Николай Цеков

От 16.10 в сила влизат новите ни условия за доставка с икономични и експресни услуги с куриери Orbit.

Икономичната доставка (до 2 дена, максимум 3 в много редки случаи) е на стойност 3 лева и е безплатна за поръчки със стойност на продуктите над 50 лева.

Експресната доставка (на следващия ден, максимум 2 дена в много редки случаи) е на стойност 5 лева и е безплатна за поръчки със стойност на продуктите над 150 лева.

Ще обработваме поръчки, направени най-късно до 14 часа в работен ден още същия ден. Поръчки, направени след 14 часа в петък, както и през целите дни събота и неделя, ще се изпращат в понеделник. Приоритетно се обработват експресни поръчки.

По-ниски цени за икономична доставка

13.10.2013
by Николай Цеков

Понеже приемаме градивна критика - пооправихме зависимостите на сайта и дребните и сравнително леки продукти са с нови, по-ниски цени на доставка. Ако искате конкретна информация, ще трябва да добавите желаните от вас продукти в количката и да проверите сами - новите цени за доставка обхващат продукти с общо тегло под 900 грама с опаковката, но също има известни промени и в цената за доставка на по-тежки пратки.

X-Wing Wave 3 - вече на склад

26.09.2013
by Николай Цеков

Ако още не сте забелязали - в магазина вече имаме на склад последната X-Wing вълна. Горещо ви съветваме да купувате, докато има, понеже според европейските дистрибутори, играта се продава само на pre-order и задаващите се коледни празници допълнително утежняват положението.

В момента липсват Wave 1 корабите - Y-Wing и X-Wing (него го има в Core Set, за радост) и Wave 2 TIE Advanced, които вероятно ще получим едва през октомври.