Pathfinder Battles Deep Cuts Unpainted Miniatures Wave 1- Elf Male Fighter

WizKids Games
9.50 лева
(с ДДС)
Цена в точки: 475 точки
Бонус точки: 10 точки
WZK72598
Няма наличност

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение
Includes 2 ready to paint figures pre-primed with Acrylicos Vallejo primer. Figures shown on a 25mm base.
Издател:
WizKids Games

Няма оставени мнения

Оставете мнение

Настолни игри от същия тип или производител:

Спестявате 3%
98.00 лева 95.00 лева (с ДДС)
Спестявате 15%
115.00 лева 98.00 лева (с ДДС)
Спестявате 21%
78.00 лева 62.00 лева (с ДДС)
Спестявате 6%
68.00 лева 64.00 лева (с ДДС)
Спестявате 6%
79.00 лева 74.00 лева (с ДДС)