Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Спестявате 5%

Pathfinder Battles: Ruins of Lastwall Cemetery of the Fallen Premium Set

Paizo Publishing
SRP: 99.90 лв.
95.00 лв.
(с ДДС) Спестявате: 4.90 лв. (5%)
Бонус точки: 1 точка
WZK73735
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
This fantastic Pathfinder Battles: Ruins of Lastwall - Cemetery of the Fallen Premium Set contains many beautiful display pieces that will send shivers down your spine! Included in each box is a collection of miniatures to create the perfect graveyard scene!
Бордова игра от:
Paizo Publishing

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти

Спестявате 3%
92.00 лв. 89.00 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
49.00 лв. 46.00 лв. (с ДДС)