Продуктови филтри

Цена
Складова наличност
Издател
За възраст
Дължина на играта

Pre-orders

В категорията "Pre-order" може да поръчате настолни игри и други продукти, които все още не се предлагат на пазара. Стремим се да определим относително точни дати за доставка, но те зависят от издателите на игрите и са възможни непредвидими закъснения на доставките им.

Препоръчително е да не смесвате поръчки на налични продукти от други категории и предплатени продукти! В противен случай може да заплатите по-висока или допълнителна цена на доставка и/или да получите бонус точките за поръчката си едва при пристигането на предварително поръчаните продукти.

  • Продуктите за предварителни поръчки все още не са налични на склад. Ако магазинът показва, че даден продукт е изчерпан, това означава, че количествата, които сме успели да си гарантираме от съответния продукт, вече са разпределени. Възможно е да имаме още наличности за продажба, когато продуктът се появи на пазара.
  • Датите, посочени на страницата на всеки продукт, са ориентировъчни, зависят от издателя и дистрибуцията, поставени са при въвеждането на играта в каталога ни и не гарантираме спазването им. Закъсненията не са рядкост.
  • Предварителните поръчки се считат за предварителен обвързващ договор и могат да се откажат само в 14-дневен срок след извършване на плащане. След това са окончателни и не могат да бъдат отменени, освен в случаите, когато не можем да доставим продукта след пускането му на пазара.
  • Ако пазарната цена на продуктите е по-ниска при пускането им на пазара, разликата ще бъде възстановена под формата на BoardGamer точки в акаунта Ви, които може да използвате в следваща поръчка.
 <<
1 2
>> 
(Pre-order) MTG: Dominaria Remastered Draft Booster Display Box (36 бустера)
- 9%
540.00 лв. 489.00 лв.
- 3%
215.00 лв. 209.00 лв.
 <<
1 2
>>