Продуктови филтри

Цена
лв.  –  лв.
  • 24лв.
  • 269лв.
Складова наличност
Издател
За възраст
Брой играчи
Дължина на играта
Механика

Pre-orders

В тази категория ще може да поръчате игри, които все още не се предлагат на пазара и ще излязат в идните месеци. Поръчките са обвързващи и не могат да се отменят. В случай, че не сте редовен клиент на магазина, ще трябва да направите предплащане по описаните по-долу начини, като регистрацията в магазина е задължителна.

Наличност и очаквани дати на доставка

Настолните игри в тази категория тепърва ще се появяват на пазара и все още не са налични на склад при нас. Обикновено ги получаваме почти паралелно с пускането им на европейския пазар, но тъй като датите на издаване и доставка не зависят от нас, с редки изключения не може да посочим абсолютно точни дати за доставка. В описанието на всяка от настолните игри в категорията ще намерите и ориентировъчна времева рамка за появата им в магазина. При всички положения, ако имате поръчка за някой от продуктите, ще се свържем с вас в момента, в който пристигне.

Смесване на предварителни поръчки и налични продукти

Препоръчваме ви да не смесвате предварителни поръчки с налични продукти от други категории, в противен случай може да заплатите по-висока (на практика двойна) цена на доставка и/или да получите бонус точките за останалите продукти едва при пристигането на предварително поръчаните продукти, които не ви носят бонус точки.

Предплащане и цени

Желателно е продуктите в тази категория да се капарират - между 20 и 100% от цената, което ви гарантира, че ще сте сред първите, които са ги получили.

  • Изцяло предплатените продукти ще получите на заплатената цена.
  • Ако продажната цена се окаже по-ниска ще Ви възстановим разликата в цените.
  • Частично капарираните поръчки ще получите на крайната продажната цена след пристигането им.

В случай, че не е възможно да посетите магазина ни, може да платите с превод към банкова сметка на Инистрад ЕООД (IBAN: BG73FINV91501016550276), ePay (превод към КИН 2663099459) или на PayPal адрес sales@boardgames.bg - като основание посочете номера на поръчката и имената си.

 

 

79.00 лв. (с ДДС)
219.00 лв. (с ДДС)
185.00 лв. (с ДДС)