Продуктови филтри

Цена

лв.  –  лв.

  • 17лв.
  • 359лв.
Складова наличност
Издател
За възраст
Брой играчи
Дължина на играта
Механика

Pre-orders

Наличност и очаквани дати на доставка

Настолните игри в тази категория тепърва ще се появяват на пазара и все още не са налични на склад при нас. Обикновено ги получаваме почти паралелно с пускането им на европейския пазар, но тъй като датите на издаване и доставка не зависят от нас, с редки изключения не може да посочим абсолютно точни дати за доставка. В описанието на всяка от настолните игри в категорията ще намерите и ориентировъчна времева рамка за появата им в магазина. При всички положения, ако имате поръчка за някой от продуктите, ще се свържем с вас в момента, в който пристигне.

Смесване на предварителни поръчки и налични продукти

Препоръчваме ви, дори да е възможно, да не смесвате предварителни поръчки с налични продукти от други категории, в противен случай може да заплатите по-висока (на практика двойна) цена на доставка и/или да получите бонус точките за останалите продукти едва при пристигането на предварително поръчаните продукти, които не ви носят бонус точки.

Предплащане и цени

Поръчката на pre-order продуктие окончателна. Предплащането не е задължително, но поръчките без предварително плащане може да получат продуктите на продажната цена в магазина към момента на пристигането им, ако е различна.

  • Изцяло предплатените продукти ще получите на заплатената цена (или по-ниска)
  • Ако продажната цена се окаже по-ниска ще Ви възстановим разликата в цените.

Плащане може да направите онлайн на нашият сайт.

 

Спестявате 9%
35.00 лв. 32.00 лв. (с ДДС)
94.00 лв. (с ДДС)
55.00 лв. (с ДДС)
49.00 лв. (с ДДС)
34.00 лв. (с ДДС)