Предупреждение Сайтът ни използва cookies за да подобри работата Ви с онлайн магазина. Ако продължите, приемаме, че сте съгласни с използването им. OK

Продуктови филтри

Цена

лв.  –  лв.

  • 15лв.
  • 269лв.
Складова наличност
Издател
За възраст
Брой играчи
Дължина на играта
Механика

Pre-orders

В тази категория ще може да поръчате игри, които все още не се предлагат на пазара и ще излязат в идните месеци. Поръчките са обвързващи и не могат да се отменят. В случай, че не сте редовен клиент на магазина, ще трябва да направите предплащане по описаните по-долу начини, като регистрацията в магазина е задължителна.

 

Наличност и очаквани дати на доставка

Настолните игри в тази категория тепърва ще се появяват на пазара и все още не са налични на склад при нас. Обикновено ги получаваме почти паралелно с пускането им на европейския пазар, но тъй като датите на издаване и доставка не зависят от нас, с редки изключения не може да посочим абсолютно точни дати за доставка. В описанието на всяка от настолните игри в категорията ще намерите и ориентировъчна времева рамка за появата им в магазина. При всички положения, ако имате поръчка за някой от продуктите, ще се свържем с вас в момента, в който пристигне.

 

Смесване на предварителни поръчки и налични продукти

Препоръчваме ви, дори да е възможно, да не смесвате предварителни поръчки с налични продукти от други категории, в противен случай може да заплатите по-висока (на практика двойна) цена на доставка и/или да получите бонус точките за останалите продукти едва при пристигането на предварително поръчаните продукти, които не ви носят бонус точки.

 

Предплащане и цени

Поръчката на pre-order продуктие окончателна. Предплащането не е задължително, но поръчките без предварително плащане ще получат продуктите на продажната цена в магазина към момента на пристигането ѝ.

  • Изцяло предплатените продукти ще получите на заплатената цена.
  • Ако продажната цена се окаже по-ниска ще Ви възстановим разликата в цените.
  • Платените предварително поръчки ще получите на обявената цена или по-ниска.

Плащане може да направите онлайн на нашият сайт.

 

 

66.00 лв. (с ДДС)
46.00 лв. (с ДДС)
79.00 лв. (с ДДС)