Продуктови филтри

Цена
Складова наличност
Издател
За възраст
Брой играчи
Дължина на играта

Pre-orders

В категорията "Pre-order" може да поръчате настолни игри и други продукти, които все още не се предлагат на пазара. Стремим се да определим относително точни дати за доставка, но те зависят от издателите на игрите и са възможни непредвидими закъснения на доставките им.

Препоръчително е да не смесвате поръчки на налични продукти от други категории и предплатени продукти! В противен случай може да заплатите по-висока или допълнителна цена на доставка и/или да получите бонус точките за поръчката си едва при пристигането на предварително поръчаните продукти.

  • Продуктите за предварителни поръчки все още не са налични на склад. Ако магазинът показва, че даден продукт е изчерпан, това означава, че количествата, които сме успели да си гарантираме от съответния продукт, вече са разпределени. Възможно е да имаме още наличности за продажба, когато продуктът се появи на пазара.
  • Датите, посочени на страницата на всеки продукт, са ориентировъчни, зависят от издателя и дистрибуцията, поставени са при въвеждането на играта в каталога ни и не гарантираме спазването им. Закъсненията не са рядкост.
  • Предварителните поръчки се считат за предварителен обвързващ договор и могат да се откажат само в 14-дневен срок след извършване на плащане. След това са окончателни и не могат да бъдат отменени, освен в случаите, когато не можем да доставим продукта след пускането му на пазара.
  • Ако пазарната цена на продуктите е по-ниска при пускането им на пазара, разликата ще бъде възстановена под формата на BoardGamer точки в акаунта Ви, които може да използвате в следваща поръчка.
 <<
1 2
>> 
- 4%
259.00 лв. 249.00 лв.
(Pre-order) Dungeons & Dragons RPG 5th Edition: Spelljammer: Adventures in Space Alternate Cover (HC, Slipcase, Limited Edition) в D&D и други RPG / D&D 5th Edition / D&D стартови к-ти
- 4%
124.00 лв. 119.00 лв.
(Pre-order) Dungeons & Dragons Fantasy Miniatures: Icons of the Realms - Adult Bronze Dragon Premium Figure в D&D и други RPG / D&D Миниатюри / Icons of the Realms
- 3%
189.00 лв. 184.00 лв.
(Pre-order) DUNE: The Graphic Novel, Book 2: Muad'Dib в Подаръци
- 7%
46.00 лв. 43.00 лв.
(Pre-order) War of the Ring: Deluxe Game Mat
- 4%
124.00 лв. 119.00 лв.
(Pre-order) Dungeons & Dragons Fantasy Miniatures: Icons of the Realms - Figure Pack: Archdevils - Hutijin, Moloch, Titivilu в D&D и други RPG / D&D Миниатюри / Icons of the Realms
- 5%
154.00 лв. 146.00 лв.
- 1%
359.00 лв. 355.00 лв.
 <<
1 2
>>