COVID-19 STORE RESTRICTIONS: ✔ FREE DELIVERY IN BULGARIA ✔ ORDER PICK-UP ✔ BOARD GAMES PICK-UP ✖ BROWSING THE STORE
✔ FREE DELIVERY TO SPEEDY OFFICE FOR PAID ORDERS OVER 40 BGN IN BULGARIA
Board games w/o a specific languange version mentioned in the title are in English.
Open hours: Mon-Fri 11:30-18:30. Address: Sofia, ul. Krum Popov 75, +359 897 606 919

Orders of D&D minis, brushes, paints, dice, boxes, sleeves Orders of D&D minis, brushes, paints, dice, boxes, sleeves

Sleeve Kings Magnum "Standard TCG Size" Card Sleeves (63.5x88mm) 110 Pack, 60 Microns

Sleeve Kings
6.00 лв.
Price in points: 300 points
MDG8810
Not available
Add to wishlist Compare

Description

Sleeve Kings Magnum "Standard Size" Card Sleeves (63.5x88mm) 110 Pack, 60 Microns

Tags

Characteristics

Бордова игра от:

Reviews

Здравейте,
Размерите на опаковката са размера на картата. Т.нар. "standard size" по естество е размера на Magic: the Gathering картите, който обаче почти никой друг производител не спазва точно (а и честно казано - не е и възможно, между хилядите печатници по света), понеже не е наистина стандарт. Точно затова протекторите обикновено са по-широки с около милиметър и половина и малко по-високи от картата, като остатъчната височина зависи от дебелината на самите карти и къде точно застават спрямо протектора (понеже шевовете за външни). Второто е нужно, за да може след притискане горният край на протектора да стои затворен, а не да остави ръба на картата да стърчи или да е равен на протектора.
Ако искате протектори, които са точно по картата, трябва да търсите Perfect/Exact/Pro-Fit протектори, но те са правени САМО за MTG и на почти всяка друга игра, ползваща Standard размер, ще огъват картата, понеже ще са леко тесни. Конкретно Sleeve Kings не са най-висококачествените протектори на пазара (те са на Mayday, не са известни с това), както и цената им предполага, всъщност.
Размерите на опаковката са измислени. Протекторите са с 3мм по-дълги и с 2мм по-широки (+- 0.5mm). На пръв поглед човек би си казал "голяма работа", но картите, които исках да защитя, не се побират в кутията си, понеже производителят е оставил само по 1мм допълнително място (това се получи при две игри). Освен това допълнителното разстояние около картите е доста неприятно за очите. Като цяло съм разочарован и се чувствам излъган.
Write a review