COVID-19 МЕРКИ В МАГАЗИНА: ✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ✔ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ✔ ПОКУПКА НА НАСТОЛНИ ИГРИ ✖ ИЗБОР И РАЗГЛЕЖДАНЕ
✔ БЕЗПЛАТНА ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ ЗА ПЛАТЕНИ ПОРЪЧКИ НАД 40 ЛЕВА
Работно време: Понеделник-Петък 11:30-18:30 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Поръчки на D&D миниатюри, четки, бои, протектори и др. Поръчки на D&D миниатюри, четки, бои, протектори и др.

Sleeve Kings Magnum "Standard TCG Size" Card Sleeves (63.5x88mm) 110 Pack, 60 Microns

Sleeve Kings
6.00 лв.
Цена в точки: 300 точки
MDG8810
Нямаме наличност
Добави в wishlist В списък за сравнение

Описание

Sleeve Kings Magnum "Standard Size" Card Sleeves (63.5x88mm) 110 Pack, 60 Microns

Етикети

Информация

Издател:

Ревюта и мнения

Може би най-добрите протектори на пазара цена/качество.
Здравейте,
Размерите на опаковката са размера на картата. Т.нар. "standard size" по естество е размера на Magic: the Gathering картите, който обаче почти никой друг производител не спазва точно (а и честно казано - не е и възможно, между хилядите печатници по света), понеже не е наистина стандарт. Точно затова протекторите обикновено са по-широки с около милиметър и половина и малко по-високи от картата, като остатъчната височина зависи от дебелината на самите карти и къде точно застават спрямо протектора (понеже шевовете за външни). Второто е нужно, за да може след притискане горният край на протектора да стои затворен, а не да остави ръба на картата да стърчи или да е равен на протектора.
Ако искате протектори, които са точно по картата, трябва да търсите Perfect/Exact/Pro-Fit протектори, но те са правени САМО за MTG и на почти всяка друга игра, ползваща Standard размер, ще огъват картата, понеже ще са леко тесни. Конкретно Sleeve Kings не са най-висококачествените протектори на пазара (те са на Mayday, не са известни с това), както и цената им предполага, всъщност.
Размерите на опаковката са измислени. Протекторите са с 3мм по-дълги и с 2мм по-широки (+- 0.5mm). На пръв поглед човек би си казал "голяма работа", но картите, които исках да защитя, не се побират в кутията си, понеже производителят е оставил само по 1мм допълнително място (това се получи при две игри). Освен това допълнителното разстояние около картите е доста неприятно за очите. Като цяло съм разочарован и се чувствам излъган.
Оставете мнение за продукта