Risk: Game of Thrones (HBO) - настолна игра

2-7, Над 120 мин, 14+, USAopoly
139.00 BGN
(с ДДС)
Цена в точки: 6950 точки
Бонус точки: 139 точки
WIN024518
Няма наличност

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение

RISK: Game of Thrones Edition Game escalates Risk, the classic game of strategic conquest, to an epic level of chaos and war in a battle for the Iron Throne. Featuring striking game packaging, two custom-designed game boards, three ways to play, seven finely sculpted armies, and more than 650 total pieces, this game of strategic conquest will test the wits and bravery of both Risk and Game of Thrones fans.  So, ready your swords for battle as you vie for domination of the Seven Kingdoms and beyond, because in RISK: Game of Thrones Edition Game only one victor can sit on the Iron Throne.

Components

 • 2 game boards: Westeros & Essos
 • 315 army pieces representing Stark, Baratheon, Lannister, Martell, Tyrell, Targaryen & Ghiscari
 • 7 Seats of Power representing the noble Houses
 • 7 player boards representing the noble Houses
 • 188 cards (Territory, Objective, Character & Maester
 • 63 special unit tokens
 • 75 gold dragon coins
 • 9 dice
 • Instructions
Брой играчи:
2-7
Механика:
 • Adventure
 • Dice Rolling
 • Strategy
Дължина на играта:
Над 120 мин
Възраст:
14+
Издател:
USAopoly
Няма как да има, понеже не се предлага в Европа в момента.
Ще има ли скоро в наличност и ако не-каква е причината?
Главозамайващ свят, според мен най-добрата игра в света на огън и лед. От една страна са правилата на обикновен риск, макар отново да се овивам в чаршаф да взимам златните лъвове на Ланисът и да се окупирам в Кралски чертог, докато крещя "Железния трон е мой !!!", от друга са специалните правила със карти, токени и всякакви лудници.Правилата изискват малко по-дълго да се разучат, но особено ако сте фенове след това маскарада и интригите се завихрят на макс.Тайни, явни съюзи, преди и по време на игра, страхотна касапница.Особено ако се съберете 7 човека да играете на двете карти... ммм гарантират няколко часа изпълнени с падения и величие.Единсвената ми забележка е към компонентите, можеха да се постараят малко повече с фигурките, но и така влизането в фантастичния свят е прекрасно.
Оставете мнение

Препоръчваме протектори за карти:

Настолни игри от същия тип или производител:

Спестявате 53%
32.00 BGN 15.00 BGN (с ДДС)
Спестявате 3%
119.00 BGN 115.00 BGN (с ДДС)
Спестявате 50%
29.00 BGN 14.50 BGN (с ДДС)
Спестявате 25%
60.00 BGN 45.00 BGN (с ДДС)
Спестявате 50%
29.00 BGN 14.50 BGN (с ДДС)
Спестявате 50%
29.00 BGN 14.50 BGN (с ДДС)