Risk: Game of Thrones (HBO)

2-7, Над 120 мин, 14+, USAopoly
139.00 лева
(with tax)
Price in points: 6950 points
Bonus points: 139 points
WIN024518
Not available

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare

RISK: Game of Thrones Edition Game escalates Risk, the classic game of strategic conquest, to an epic level of chaos and war in a battle for the Iron Throne. Featuring striking game packaging, two custom-designed game boards, three ways to play, seven finely sculpted armies, and more than 650 total pieces, this game of strategic conquest will test the wits and bravery of both Risk and Game of Thrones fans.  So, ready your swords for battle as you vie for domination of the Seven Kingdoms and beyond, because in RISK: Game of Thrones Edition Game only one victor can sit on the Iron Throne.

Components

 • 2 game boards: Westeros & Essos
 • 315 army pieces representing Stark, Baratheon, Lannister, Martell, Tyrell, Targaryen & Ghiscari
 • 7 Seats of Power representing the noble Houses
 • 7 player boards representing the noble Houses
 • 188 cards (Territory, Objective, Character & Maester
 • 63 special unit tokens
 • 75 gold dragon coins
 • 9 dice
 • Instructions
Number of players:
2-7
Mechanic:
 • Adventure
 • Dice Rolling
 • Strategy
Game length:
Над 120 мин
Age:
14+
Publisher:
USAopoly
Няма как да има, понеже не се предлага в Европа в момента.
Ще има ли скоро в наличност и ако не-каква е причината?
Главозамайващ свят, според мен най-добрата игра в света на огън и лед. От една страна са правилата на обикновен риск, макар отново да се овивам в чаршаф да взимам златните лъвове на Ланисът и да се окупирам в Кралски чертог, докато крещя "Железния трон е мой !!!", от друга са специалните правила със карти, токени и всякакви лудници.Правилата изискват малко по-дълго да се разучат, но особено ако сте фенове след това маскарада и интригите се завихрят на макс.Тайни, явни съюзи, преди и по време на игра, страхотна касапница.Особено ако се съберете 7 човека да играете на двете карти... ммм гарантират няколко часа изпълнени с падения и величие.Единсвената ми забележка е към компонентите, можеха да се постараят малко повече с фигурките, но и така влизането в фантастичния свят е прекрасно.
Write a review

Similar board games

You will save 55%
32.00 лева 14.50 лева (with tax)
You will save 3%
119.00 лева 116.00 лева (with tax)
You will save 50%
29.00 лева 14.50 лева (with tax)
You will save 42%
60.00 лева 35.00 лева (with tax)
You will save 50%
29.00 лева 14.50 лева (with tax)
You will save 50%
29.00 лева 14.50 лева (with tax)