Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Risk: Game of Thrones HBO Skirmish Edition - настолна игра

2-5 играча, 30-120 мин, 14+години, USAopoly
94.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 4700 точки
Бонус точки: 94 точки
WIMO02451
Нямаме наличност

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Battle across Westeros fighting for dominion over the realms of men. Control vital castles and ports to gain power for your House in this special, easy to learn, version of the classic strategy game, Risk.

  • The Game of Strategic Conquest
  • Encapsulates all your favourite characters including Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister and Sansa Stark as you choose your side, deploy your armies and go into battle
  • Bespoke game board with key locations from the Game of Thrones TV show. Including Key Locations, Westeros and Essos
  • Beautifully crafted game pieces, a quick-play version and easy set-up
  • Risk is the game where you need to conquer it all

Box Contains 1 x gameboard; 1 x instructions; 1 x dice; 1 x pack of cards.

The Skirmish Edition is a 2-5 player game that is only a simple Risk skin. Box contents are 1 map, 5 armies, territory cards, 5 dice, and instruction booklet.

Настолна игра за:
2-5 играча
Механики на играта:
  • Adventure
  • Dice Rolling
  • Strategy
Дължина на играта:
30-120 мин
Настолна игра за възраст:
14+години
Бордова игра от:
USAopoly
Няма как да има, понеже не се предлага в Европа в момента.
Ще има ли скоро в наличност и ако не-каква е причината?
Главозамайващ свят, според мен най-добрата игра в света на огън и лед. От една страна са правилата на обикновен риск, макар отново да се овивам в чаршаф да взимам златните лъвове на Ланисът и да се окупирам в Кралски чертог, докато крещя "Железния трон е мой !!!", от друга са специалните правила със карти, токени и всякакви лудници.Правилата изискват малко по-дълго да се разучат, но особено ако сте фенове след това маскарада и интригите се завихрят на макс.Тайни, явни съюзи, преди и по време на игра, страхотна касапница.Особено ако се съберете 7 човека да играете на двете карти... ммм гарантират няколко часа изпълнени с падения и величие.Единсвената ми забележка е към компонентите, можеха да се постараят малко повече с фигурките, но и така влизането в фантастичния свят е прекрасно.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти